Cursurile noastre - Tehnologia Modei

Tehnologia Modei
Go to content

Main menu:

Cursurile noastre

Toate Cursurile pentru Constructor de tipare şi Stilist de modă sunt online şi încep imediat la fiecare patruzeci de zile.
 
În fiecare zi de luni este publicată o nouă lecţie pe care studenţii înscrişi la cursuri au posibilitatea de a viziona online şi descărca pentru întreaga săptămână.
 
În funcţie de cursul la care vă înscrieţi, studenţii vor trebui să efectueze lucrările referitoare la fiecare nouă lecţie şi până în ziua de marţi a săptămânii următoare, să le trimită la birourile noastre pe e-mail sau poşta prioritară. Fiecare lucrare va fi corectată în mod oportun de profesor, îi va fi atribuită o notă şi totul va fi publicat în spaţiul personal dedicat fiecărui student înscris la curs, totul în scopul perfectării cunoştinţelor pentru a atinge nivele de pregătire profesională avansate. Profesorul este la dispoziţie pentru orice explicaţie în legătură cu lucrările sau exerciţiile ce urmează a fi desfăşurate. În acest scop îi sfătuim intens pe toţi să-şi facă un cont Skype şi să se doteze cu o cameră poziţionată pe planul de lucru. La terminarea cursului va fi eliberat un atestat care va certifica numărul lecţiilor desfăşurate, durata cursului şi nota finală, obţinută din media lucrărilor desfăşurate. Acest atestat va permite un acces mai uşor la lucru în orice firmă. 

Programele, durata şi costul fiecărui tip de curs, sunt disponibile şi daţi click pe fiecare domeniu din lista următoare:
Back to content | Back to main menu